• 92.3 MHz - 94,7 MHz
  • Petak, 29.03.2024 - 09:57

INA │Tim za nebo

U martu ove godine, Ina je izdala spot za svoju prvu pjesmu Sve, kojim je dospjela i na MTV Adriu., ...

Sarajevska umjetnica Ina Hamzić, objavila je spot za svoj drugi single, pjesmu Tim za nebo. Tekst i muzika su djelo Azura Jahića, koji ujedno potpisuje i aranžman i produkciju ispred svog studija Spectrum.

Režiju i montažu spota potpisuje Arnej Misirlić, sa kojim je Ina surađivala i na snimanju prvog spota za pjesmu Sve. Za styling je bio zadužen dizajner Milan Senić. Hair styling potpisuje Studio EN, dok je make up radila Maja Talović.

Spot je specifičan zbog 'first person' kadrova koji su deautomatizirali percepciju svakodnevnih radnji, te na zanimljiv način predstavili Inin pogled na pojavnost. Mladalačke, zaigrane, ljetne, ljubavne scene snimane su na dvije lokacije- u Sarajevu i na Blidinju.

Svoje učešće u spotu uzeli su modeli Ajla Kazaferović, Soraja Čehić, Adnan Kazaferović i Halid Gušo. Zanimljivo je da su isti modeli učestvovali i u prvom Ininom spotu. U ulozi Ininog partnera našao se Jasmin Drinjaković, bh. model sa inostranom karijerom.

U martu ove godine, Ina je izdala spot za svoju prvu pjesmu Sve, kojim je dospjela i na MTV Adriu. Ljubiteljima dobre klubske svirke, Ina je poznata kao lead vocal u cover bandu Open Mind Group, a teatarska publika je može vidjeti na sceni Narodnog pozorišta Sarajevo, u glavnoj ulozi mjuzikla Cabaret. Paralelno sa studijem Historije umjetnosti i Komparativne književnosti, Ina je svoj muzički put gradila kroz angažmane u različitim bendovima i suradnjama sa eminentnim muzičarima. 

 

  • Radio Bihać
  • 05.09.2017 - 13:14

TAGOVI

POVEZANE VIJESTI

POSLJEDNJE VIJESTI

OBAVIJESTI

VIDEO