• 92.3 MHz - 94,7 MHz
  • Petak, 19.04.2024 - 23:54

Lažima u ponor ili od Udruženog zločinačkog pothvata do Kalifata

Gradimir Gojer

Pokušaj Dragana Čovića da krajnje diskriminirajućim izbornim zakonom pokuša nekoga natjerati da prihvati sve što HDZ traži je providan i za prosječne političke kibice. Ne radi se tu o zaštiti Hrvata nego kriminalizirane skupine onih koji bi da dobiju nove mandate.

Ono što je odlučilo vođstvo HDZ-a je put u pakao i samouništenje ove političke stranke. Jer, što znači tzv. Livanjska deklaracija, što znače providne i krajnje naivistički koncipirane priče o islamskom kalifatu na tlu Bosne i Hercegovine? Ništa. Jer, cijeli civilizirani svijet se uvjerio da je presudom o UZP presuđeno fašističkoj tvorevini paradržavnoga tipa Herceg Bosni. I to jednom za sva vremena.

Snivati nove snove o Herceg Bosni nije ništa drugo nego podgrijavanje političkoga kadavera. Naravno pojavljuju se u Čovićevoj retorici i riječi kaomobilizacija cijelog hrvatskoga puka u BiH.

Mobilizacija za šta, a pogotovo za koga? Jedna politička stranka i jedan parapolitički organ, HNS, trebali bi nekoga valjda uplašiti.

Laž je ono sa čim se hoće prije svega obmanuti ono malo Hrvata što je ostalo u BiH zahvaljujući politici HDZ-a i njihove političke sabraće iz Republike Srpske, koji su uspješno obavili operaciju etničke purifikacije ovog dijela Bosne i Hercegovine. Pokušaj Dragana Čovića da krajnje diskriminirajućim izbornim zakonom pokuša nekoga natjerati da prihvati sve što HDZ traži je providan i za prosječne političke kibice. Ne radi se tu o zaštiti Hrvata nego kriminalizirane skupine onih koji bi da dobiju nove mandate.

Laž je ta kojom se skupina oko Čovića služi u namjeri da obmane svoj narod i međunarodnu zajednicu.
To je laž koja jednu stranku i jedan koncept razgradnje BiH vodi u ponor. Optužbe o nekakvomkalifatu dimne su bombe za jednokratnu uporabu.

Zato bi Čoviću bilo korisnije da počne rješavati ekonomske snizilice u kojima Hrvati kao i drugi građani ove zemlje žive.

Sve laži će ostati samo kao uspomena na vaše nečasne radnje a vi se gospodo okrenite spašavanju vlastitog obraza.

Ali bojim se da je i za to kasno!

  • vijesti.ba / Gradimir Gojer / Radio Bihać
  • 07.02.2018 - 10:58

TAGOVI

POVEZANE VIJESTI