• 92.3 MHz - 94,7 MHz
  • Utorak, 19.03.2024 - 10:05

Obavijest političkim subjektima

U skladu sa Pravilnikom o medijskom predstavljanju političkih subjekata u periodu od dana raspisivanja izbora do dana održavanja izbora, koji donosi Regulatorna agencija za komunikacije, obavještavamo vas da će žrijebanje za utvrđivanje redoslijeda političkih subjekata u neposrednom obraćanju biračima tokom izborne kampanje za predstojeće opće izbore u BiH, biti održano 22. augusta u prostorijama JP RTV Bihać (Krupska ulica bb) u 12.00h.

Detaljni poziv za prisustvovanje žrijebanju za neposredno obraćanje sa cjenovnikom naših usluga za plaćeno političko oglašavanje i ostalim sadržajima izbornog programa, poslali smo na adrese političkih subjekata, kako su registrirane u evidenciji Centralne izborne komisije. U dopisu smo napomenuli da se informacija proslijedi općinskim, gradskim i kantonalnim organizacijama stranaka, koje su neposredno zainteresirane. Od političkih subjekata se očekuje da na vrijeme isplaniraju učešće svojih predstavnika u izbornom programu Radio-Bihaća, u skladu sa rasporedom i temama i da po mogućnosti obavijeste Radio-Bihać o svom učešću, što je moguće ranije.

Konačni plan izbornog programa će biti uručen predstavnicima političkih subjekata, koji budu prisustvovali najavljenom žrijebanju. Ostalima će biti dostavljen putem pošte, na adrese centrala političkih subjekata, kako su registrirane u evidenciji Centralne izborne komisije BiH.

Ukoliko smatrate da je potrebno, molimo da nas kontaktirate i putem telefona.

 

  • Radio Bihać
  • 17.08.2018 - 08:27

TAGOVI

POVEZANE VIJESTI

POSLJEDNJE VIJESTI

OBAVIJESTI

VIDEO