• 92.3 MHz - 94,7 MHz
  • Bihać
    9 °C
  • Utorak, 16.10.2018 - 01:26
Radio Bihać | 24 sata dnevno na frekvencijama 92,3 i 94,7 MHZ

Policajac iz Cazina osuđen na 14 godina zatvora zbog ubistva supruge

Rifet i Mirela Lulić

Svirepo ubistvo Mirele Lulić dogodilo se 27. juna, oko 19 sati navečer, u kući Mirelinih roditelja u cazinskom naselju Gornja Koprivna, ...

Policajac iz Cazina Rifet Lulić (45), koji je 27. juna ove godine hicima iz pištolja ubio svoju suprugu Mirelu Lulić (1980), osuđen je danas na 14 godina zatvora, saopćeno je iz Kantonalnog suda u Bihaću, piše portal Krupljani.ba.

Lulić je tokom suđenja priznao krivicu, te mu je izrečena kazna zatvora u trajanju od 14 godina, a u pitanju je prvostepena presuda na koju postoji mogućnost žalbe.

Svirepo ubistvo Mirele Lulić, koje je šokiralo Krajinu, dogodilo se 27. juna, oko 19 sati navečer, u kući Mirelinih roditelja u cazinskom naselju Gornja Koprivna, gdje je ona došla nekoliko dana ranije, zbog problema u braku sa Rifetom i njegove navodne nevjere.

Tog dana Mirela je spavala na drugom spratu kuće, dok su roditelji bili u komšiluku. Rifet je ušao u sobu u kojoj je ona boravila i u nju ispalio više metaka iz pištolja. Nakon gnusnog čina, otišao je u policijsku stanicu gdje je priznao šta je uradio, da bi potom bio lišen slobode. Nezvanično, Mirela i Rifet su imali “buran život”, te da je i ranije bilo problema u njihovom braku. Navodno je Rifet, koji je bio zaposlen u PS Tržačka Raštela, u tom mjestu imao ljubavnicu, što je bio glavni uzrok problema. Ona njemu nije htjela oprostiti, a on se nije mogao pomiriti s tim da ga je ostavila.

Sa suprugom Mirelom imao je troje djece.

  • oslobodjenje.ba / Radio Bihać
  • 29.11.2017 - 08:50
  • 279

TAGOVI

POVEZANE VIJESTI