• 92.3 MHz - 94,7 MHz
  • Četvrtak, 28.03.2024 - 18:11

Šuhret Fazlić: Časne sestre podučavaju mlade razumijevanju i uvažavanju drugog i drugačijeg

Fazlić i Župa posjetili časne sestre povodom Uskrsa

Povodom katoličkog Uskrsa, bihaćki gradonačelnik Šuhret Fazlić i predsjedavajući Gradskim vijećem Davor Župa, posjetili su časne sestre koje pripadaju redu Klanjateljica krvi Isusove pri samostanu sv. Josipa u Bihaću.

Predsjedavajući Župa je ovom prilikom istakao da je posjeta časnim sestrama i bihaćkom župniku fra Boni Tomiću, bila prilika da se razgovara o predstojećem prazniku Uskrsu i nastavku dobre saradnje gradskih vlasti i katoličke zajednice u Bihaću.

- Ponosimo se katoličkom zajednicom u našem gradu, a posebno našim časnim sestrama koje svojim aktivnim radom u društvu i vođenjem knjižnice sv. Josipa jačaju međureligijske odnose u našem gradu i podučavaju mlađe naraštaje razumijevanju, toleranciji i uvažavanju drugog i drugačijeg - kazao je gradonačelnik Fazlić.

Zahvalivši se na posjeti, sestra Blanka Šturm kazala je da je raduje posjeta čelnih ljudi Grada Bihaća pred praznik Uskrs, ali i sve druge katoličke praznike, koji se u Bihaću slave kod svih naroda i svih religija.

- Svaki susret sa čelnim ljudima Bihaća za našu katoličku zajednicu je susret prijateljstva jer naše vlasti imaju oči, imaju uši i imaju spremnost da nas saslušaju i podrže i pomognu. Stoga smatram da je ova današnja posjeta, zapravo posjeta svim katolicima Bihaća - kazao je bihaćki župnik fra Bono Tomić, čestitavši svim katolicima Bihaća predstojeći praznik Uskrs.

 

  • Radio Bihać
  • 30.03.2018 - 14:50

TAGOVI

POVEZANE VIJESTI