Notice: Undefined variable: news in /home/radiobihac/public_html/sadrzaj.php on line 25
O NAMA | Radio Bihać
  • 92.3 MHz - 94,7 MHz
  • Petak, 12.04.2024 - 22:12

O NAMA

Radio Bihać najstarija je medijska kuća na području Unsko-sanskog kantona. Sa radom smo počeli davne 1966. godine. Od tada do danas ovaj medij neprestano raste, mijenja se i prati savremene tokove osvajajući vaša srca. Ponosni smo na viziju tadašnjih osnivača koji su prije 50 godina u našem gradu postavili temelje novinarstva kroz radio, sedmični list «Krajina» i nešto kasnije TV Bihać. Prvi put Radio Bihać se u eteru oglasio 28. marta 1966. godine tačno u podne. Programski sadržaji iz oblasti kulture, ekonomije, ekologije, obrazovanja, sporta i drugih društvenih dešavanja svakodnevno su u našem programu. 

Program Radio - Bihaća se emitira 24 sata dnevno na frekvencijama 94.7 i 92.3 MHZ i pokriva područje Grada Bihaća. Zbog povoljnog geografskog položaja, naš radio se pored Bihaća sluša i na području općina: Cazin, Bužim, Bosanska Krupa, Velika Kladuša, Prijedor i jednog dijela Ličko-senjske županije, odnosno Republike Hrvatske. Našu blagovremenost i prisutnost na terenu prepoznali su i slušatelji i danas smo najslušaniji radio u regiji.

Upravo zato,svakodnevno se trudimo biti u pravo vrijeme na pravom mjestu i za vas, naše vjerne slušatelje donosimo uzbudljive priče o interesantnim društvenim dešavanjima.

Uz zvuke najljepše muzike, i vama godinama poznate glasove naših voditelja cilj nam je zadržati vašu pažnju i simpatije na našim radio talasima. Želimo vam prvi poželjeti dobro jutro i posljednji kazati laku noć. Kroz naše novinarske priče sa terena želmo vas prvi informirati o svemu što vas zanima. Stoga ćemo sve vaše primjedbe,pohvale i prijedloge, sa zadovoljstvom uvažiti.

Buditi slobodni svoje vizije o radio Bihaću poslati na našu mail adresu: 

info@radiobihac.com
 

Mi smo tu zbog vas, Vaš Radio Bihać

  • Radio Bihać
  • 2017-08-03
  • 5936

POSLJEDNJE VIJESTI

OBAVIJESTI

VIDEO