• 92.3 MHz - 94,7 MHz
  • Četvrtak, 28.03.2024 - 15:03

Elvir Ramić Elly bi mogao ući u finale pjevačkog takmičenja 'Nikad nije kasno'

Publika putem interneta može izabrati još jednog finalistu

Glasanje za još jednog finalistu traje 24 sata, tačnije do utorka, 29. maja do ponoći (24:00), kad ćemo znati ko je šesti finalista, ...

U borbi za finale pjevačkog takmičenja 'Nikad nije kasno', sinoć je učestvovalo dvanaest talentovanih pjevača, ali sreću da prođu direktno u finale imalo je samo pet najboljih.To su po odluci žirija i publike u studiju: Tatjana Jovanovska, Romeo Nikolić, Nebojša Milutinović, Ratko Erić i Boris Stanojević, koji su ujedno i prvi finalisti treće sezone takmičenja veterana.

Publika ima priliku da izabere još jednog finalistu, koji nije uspio da se plasira direktno u veliku završnicu šoua veterana.

Glasanje se odvija na sajtu (OVDJE)a u njemu učestvuju slijedeći kandidati: Arif Galijašević, Jasna Mangafić, Barbara Jakovleska, Elvir Ramić Elly, Marija Rankova, Ranko Džiknić Džile i Nataša Kuzmanović.

Glasanje za još jednog finalistu traje 24 sata, tačnije do utorka, 29. maja do ponoći (24:00), kad ćemo znati ko je šesti finalista takmičenja veterana. Za svog favorita glasajte OVDJE!

Ukoliko ste propustili da pogledate prvu polufinalnu emisiju, donosimo je u prilogu dole.

  • grand.online / Radio Bihać
  • 29.05.2018 - 09:37

TAGOVI

POVEZANE VIJESTI