• 92.3 MHz - 94,7 MHz
  • Petak, 29.03.2024 - 11:34

Modernizovana poslovnica Mikrofina u Bihaću

Brzi krediti u novoopremljenom prostoru

Mikrokreditno društvo „Mikrofin” preuredilo je i modernizovalo prostor filijale u Bihaću na adresi Harmanska bb. Moderan enterijer prilagođen je korišćenju savremenih tehnologija, a istovremeno osmišljen tako da korisnicima pruži što jednostavniji pristup svim proizvodima i uslugama Mikrofina.

Enis Didović, šef Filijale Mikrofina u Bihaću, istakao je da klijente Mikrofina očekuje personalizovana usluga, jednostavnost i lakoća realizovanja zahtjeva za kredite, ali i vrlo moderan ambijent u kojem će se sigurno osjećati ugodno.

“Tokom prošle godine Mikrofin je uveo specifičan način rada i organizacije poslovnih aktivnosti koje klijentima omogućavaju odobravanje kredita u ekspresnom roku, uz samo tri dokumenta: ličnu kartu, potvrdu o mjestu prebivališta i potvrdu o primanjima. Misleći na potrebe novih generacija, pored ubrzane procedure odobravanja kredita, omogućili smo podnošenje zahtjeva za kredit putem interneta, gdje klijenti imaju mogućnost da sami urade svoju kreditnu analizu i automatski dobiju odobrenje kredita,ukoliko za isti ispunjavaju uslove”, rekao je Didović.

On je podsjetio da je u toku kampanja za munjevito brze keš kredite Fleš keš, te pozvao sve zainteresovane klijente da, pored informacija putem digitalnih kanala, posjete poslovnicu Mikrofina i u ugodnom ambijentu saznaju sve pogodnosti ove jedinstvene ponude.
Poslovnica Mikrofina u Bihaću na raspolaganju je klijentima svakog radnog dana od 8 do 16 časova. 

  • Radio Bihać
  • 03.08.2020 - 09:28

TAGOVI

POVEZANE VIJESTI

POSLJEDNJE VIJESTI

OBAVIJESTI

VIDEO