• 92.3 MHz - 94,7 MHz
  • Bihać
    -1 °C
  • Petak, 03.12.2021 - 16:57
Radio Bihać | 24 sata dnevno na frekvencijama 92,3 i 94,7 MHZ

Musa: Ne mogu sakriti sreću, jedva čekam da se priključim saigračima

S dolaskom Džanana Muse košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine bit će kompletirana pred utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Češke Republike (26. novembra) i Bugarske (29. novembra).

U jednom trenutku bilo je neizvjesno da li će košarkaš Breogana biti na raspolaganju selektoru Vedranu Bosniću za pomenute mečeve, ali iz Španije su danas stigle lijepe vijesti.

"Imam ogromnu želju da igram za reprezentaciju, kao i uvijek. Sada se otvorila mogućnost i više nisam sputan bilo kakvim klupskim zabranama, stoga me itekako uznemirilo kada sam prije nekoliko dana dobio pozitivan nalaz na koronavirus. Ipak, nakon toga su uslijedila dva uzastopna negativna nalaza i prepreka više nema. Ne mogu sakriti svoju sreću što stižem u Sarajeva. Jedva čekam da se priključim saigračima i krenem s treninzima u reprezentaciji. Što se moje uloge u ekipi tiče, to će selektor odrediti. Znam samo da sam spreman dati više od sto posto svojih mogućnosti za ovaj dres", ističe u izjavi za zvaničnu stranicu KSBiH Džanan Musa, koji sutra stiže u Sarajevo.

VELIKI PREOKRET

Musa ipak stiže u Sarajevo, igrat će za reprezentaciju BiH protiv Češke i Bugarske

Podsjetimo, utakmica između BiH i Češke Republike igra se u petak od 20:00 sati u Sarajevu.

Tri dana kasnije reprezentacija BiH gostuje Bugarskoj u Potevgradu

  • bhrt.ba
  • 23.11.2021 - 15:29

TAGOVI

POVEZANE VIJESTI

POSLJEDNJE VIJESTI

OBAVIJESTI

VIDEO