• 92.3 MHz - 94,7 MHz
  • Utorak, 16.04.2024 - 06:32

Nevjerovatna sličnost Zlatana Ibrahimovića i Nihada Đedovića

Nekadašnji košarkaški reprezantativac BiH našao se u neočekivanim problemima

Nihad Đedović

Ibrahimović je objavio autobigrafiju pod nazivom "I am Zlatan", što je Đedovića, u šali, navelo da razmisli da i on napiše o sebi knjigu sličnog naziva: "I am not Zlatan"., ...

Nihad Đedović, nekedašnji košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine, koji nosi dres minhenskog Bayerna, našao se u neočekivanim problemima.

Đedović ima problema jer sa novim imidžom - dugom kosom i kratkom bradom s izraženim brkovima, ima veliku sličnost sa legendarnim švedskim fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem.

Bivši Zmaj je svoju muku podijelio sa pratiocima euroliginog Twitter kanala za koji je pričao o anegdotama koje mu se dešavaju zbog nevjerovatne sličnosti sa momkom čiji korijeni, kao i njegovi, vuku sa prostora BiH.

- On ima balkanske, ili eks jugoslovenske gene - kaže za Ibrahimovića Đedović, pa objašnjava da je, zbog puštene kose, postao prepoznatljiv široj javnosti, baš kao i Ibrahimović.

- Od kad sam pustio kosu, ljudi me taguju svaki dan na Twitteru i Instagramu. Ove godine sam bio u Parizu na tri dana. Ne mogu da kažem svaka osoba, ali svaka druga me je zaustavila da se slika sa mnom. Nevjerovatno.

Ibrahimović je objavio autobigrafiju pod nazivom "I am Zlatan", što je Đedovića, u šali, navelo da razmisli da i on napiše o sebi knjigu sličnog naziva: "I am not Zlatan".

  • faktor.ba / Radio Bihać
  • 28.11.2018 - 11:26

TAGOVI

POVEZANE VIJESTI