• 92.3 MHz - 94,7 MHz
  • Četvrtak, 28.03.2024 - 21:15

Novogodišnji Addiko Red Week: 2% kredita na poklon i Mastercard kreditna kartica, bez godišnje članarine

Uz posebnu Addiko Red Week ponudu, ne morate čekati Novu godinu za ostvarenje želja! Posebna novogodišnja ponuda Addiko Bank Sarajevo omogućit će svim klijentima koji ugovore Addiko Blic gotovinski kredit dupli poklon: 2% iznosa kredita na poklon, a osim toga, korisnici ovog kredita dobit će i Addiko Mastercard kreditnu karticu – bez godišnje članarine.

Ova ponuda važi samo u periodu od 13. do 17.12.2021. Ostvarenje pogodnosti iz ove akcije mogu dobiti svi oni koji apliciraju za Addiko Blic gotovinski kredit i ukoliko im kredit bude i odobren.

„Najbolji poklon u ovo praznično vrijeme je novac koji klijenti mogu iskoristiti za svoje potrebe, onako kako oni žele. To nam je bio motiv da 2021. godinu završimo sa ovom posebnom, prazničnom Addiko Red Week akcijom“, istakla je Amra Babić, marketing specijalista u Addiko Bank Sarajevo i naglasila da je proces odobrenja kredita u Addiko Banci za svega 30 minuta.

Addiko Mastercard kreditna 3u1 kartica omogućava korisnicima izbor između tri različita načina plaćanja, i to: plaćanje i do čak 12 rata, u skladu sa željama klijenta, beskamatno plaćanje sa rokom otplate do 45 dana ili plaćanje dijela duga u iznosu od 5% mjesečno.

Kao i u prethodnim Addiko Red Week posebnim ponudama, klijenti mogu aplicirati u bilo kojoj poslovnici Addiko Bank Sarajevo, putem web ili Facebook stranice Addiko Bank Sarajevo  ili kontaktiranjem Addiko kontakt centra.

 

  • addiko.ba / Radio Bihać
  • 14.12.2021 - 12:27

TAGOVI

POVEZANE VIJESTI