• 92.3 MHz - 94,7 MHz
  • Petak, 12.04.2024 - 21:51

Olakšica u periodu poskupljenja: Klas svoj "Penzioner" kruh vratio na cijenu od 1 KM

Kompanija Klas, kao jedna od najvećih domaćih proizvođača kruha i pekarskih proizvoda, odlučila je vratiti staru cijenu svog "Penzioner" kruha, koji sada ponovo košta jednu KM.

U trenutnom vremenu turbulencije cijena na tržištu, Uprava kompanije Klas, smanjenjem cijene ove vrste kruha za 20 posto, želi dati svoj doprinos i pozitivno uticati na situaciju u korist potrošača.

Izdvajanjem ovog artikla i vraćanjem cijene na jednu KM, Klas na ovaj način želi zaštiti penzionere i olakšati im život u periodu sve većeg poskupljenja životnih namirnica.

"Sretni smo da možemo obavijestiti javnost da smo, naš dobro poznati kruh 'Penzioner', vratili na cijenu od 1 KM. Ova vijest će sigurno najviše usrećiti naše penzionere, kojima na ovaj način želimo pokazati koliko su nam bitni kao naši vjerni kupci. Nadamo se da ćemo im ovim potezom bar malo olakšati životne potrebe i da ćemo u budućnosti moći da ponudimo niže cijene našim kupcima", istakao je Dragan Vučić, izvršni direktor kompanije Klas.

Iz Klasa navode kako će u budućnosti nastaviti pratiti stanje cijena sirovina i energenata, da bi kroz formiranje niže cijene svojih proizvoda, smanjili udar na potrošačku korpu stanovništvu naše države.

  • klix.ba
  • 22.03.2023 - 11:51

TAGOVI

POVEZANE VIJESTI