• 92.3 MHz - 94,7 MHz
  • Četvrtak, 28.03.2024 - 13:05

Projektom #FEELGOOD majica Vol 3. dm nastavlja podršku razvoju ženskog poduzetništva u BiH

Vođeni pozitivnim iskustvom i pričom u kojoj žene podržavaju jedna drugu, nakon dva uspješno realizirana projekta jučer je u prostoriji tershousa u Sarajevu predstavljeno i treće izdanje FEEL GOOD majice Vol.3 „SAVRŽENA“. Kreativni koncept potpisuje Haris Jusović, poznati bh. grafički dizajner i vizualni umjetnik. Dizajn FEEL GOOD Vol.3 majice podsjeća nas na činjenicu da je svaka žena savršena u svojoj nesavršenosti baš kao što i naziv majice nosi: SAVRŽENA. Kao prethodne dvije, majica je made in BiH te ekskluzivno dostupna u dm prodavnicama.

„Projekt smo započeli dok smo još bili u restrikcijama uzrokovanim virusom COVID-19. U našem timu smo znali da će epidemija snažno i negativno utjecati na žene poduzetnice koje su se našle u radu od doma, s djecom, jer su vrtići bili zatvoreni i znali smo da želimo nešto poduzeti. Naš odgovor je došao u vidu prve FEEL GOOD majice koju smo predstavili 2020. godine. Željeli smo kreirati modni artikal koji će biti više od odjevnog predmeta, artikal koji će uistinu učiniti značajnu promjenu na poduzetničkoj sceni.“ – izjavila je Ana Ćavar  osnivačica portala Bonjour.ba.

FEEL GOOD majice dostupne su u svim dm prodavnicama, a njenom kupovinom po cijeni od 14,95 KM i ove godine donirate 3 KM za razvoj ženskog poduzetništva u BiH.

„Rekli bismo da ne moramo uvijek biti SAVRŠENA, nekada možemo biti i „SAVRŽENA“, a to je jedna divna titula koju nosi svaka od nas. Kupovinom FEEL GOOD majice u dm prodavnicama, kupci su u protekle dvije godine donirali 19.000 KM za podršku, osnaživanje i edukaciju bh. poduzetnica. U sklopu FEEL GOOD projekta osigurali smo edukaciju za 140 bh. poduzetnica iz cijele BiH i njihovu promociju te promociju njihovih proizvoda i usluga u medijima. Sigurni smo da će naši kupci i ove godine s ponosom nositi i promovirati u svom okruženju FEEL GOOD „SAVRŽENA“ majicu.“ – izjavila je Ajla Hadžić, menadžerica marketinga u kompaniji dm.

Ovu, 2022. godinu kompanija dm je započela u znaku inspiracije stoga je ova priča još jedan inspirativni projekt koji ima za cilj da nas, kroz pamtljiv dizajn, podsjeti da svaki dan slavimo ženu te da pružimo podršku jedna drugoj, jer svaka žena je SAVRŽENA na svoj način.

  • dm-drogeriemarkt.ba
  • 07.06.2022 - 14:49

TAGOVI

POVEZANE VIJESTI