• 92.3 MHz - 94,7 MHz
  • Četvrtak, 28.03.2024 - 19:00

Saopćenje Adnana Habibije, kandidata SDP-a za gradonačelnika Bihaća

Svaki put kad izazovete svađu pred kamerama, deset mladih ljudi odluči napustiti svoj Bihać i Bosnu i Hercegovinu

Proteklih deset dana kampanje za vanredne izbore za gradonačelnika Bihaća, građani Bihaća, ali i šira bh. javnost od strane pojedinih kandidata trpe svirepo vrijeđanje inteligencije i torturu mentalnog zdravlja.

U želji i slijepoj pohlepi za stolicom prvog čovjeka grada Bihaća, građani su prisiljeni gledati i slušati bruku i sramotu koju nam priređuju pojedini akteri javnih sučeljavanja. Ne govore i ne pišu o tome da su do ovih izbora uhrpali takav imetak da bi im i bogatiji poslodavac iz EU otvoreno pozavidio. Na koji način su to uradili, to ne mogu utvrditi ni oni kojima je to služba i profesija.

Ne govore o autobusima svojih sugrađana koje su ostavili na ledini svih minulih godina i decenija, među kojima i borce, penzionere, radnike, sportiste i sve one koji im nisu bili u zoni ličnih interesa. Ne govore i ne vide pune kao šipak autobuse koji svakodnevno, pa i na samom početku ove godine odvezoše put Njemačke naše brojne sugrađane trbuhom za kruhom. Ćute o tome, jer oni vas i ne vide.

Zato vjerujemo i uzdamo se u vas građani Bihaća da ćete imati te činjenice u mislima petog februara, da ćete izaći na izbore i izreći svoj sud.

Vjerujemo da vi građani Bihaća nećete nasjesti na veliku priču, posebno vi koji i danas samujete u hladnoj kući čekajući posao za sebe ili svoje dijete. Vjerujemo da ćete vi građani Bihaća znati sabrati svoju a i njihovu imovinu i benefite koje potonji beru iz raznih kasa i budžeta već decenijama.

 

  • Press služba GO SDP BiH Bihać.
  • 02.02.2023 - 14:33

TAGOVI

POVEZANE VIJESTI