• 92.3 MHz - 94,7 MHz
  • Bihać
    -1 °C
  • Petak, 03.12.2021 - 16:38
Radio Bihać | 24 sata dnevno na frekvencijama 92,3 i 94,7 MHZ

Turistička zajednica Grada Bihaća predstavlja promotivni projekat „pUNA avanture“

Nakon prošlogodišnjeg prvog promotivnog spota pod  nazivom "pUNA života" Turistička zajednica Grada Bihaća predstavlja drugi promotivni projekat pod nazivom „pUNA avanture“ usmjeren na predstavljanje turističkih atributa koje Bihać nudi svojim gostima,  bogate ponude rekreativnih, avanturističkih i adrenalinskih, ali i relaksirajućih aktivnosti na otvorenom.

Oba promotivna videa  predstavljaju kampanju koja je  namijenjena prvenstveno domaćem tržištu, a cilj je podsjetiti potencijalne goste na atraktivne domaće destinacije.

Prednost destinacije Bihać, kako kažu u Turističkoj zajednici jeste ta što je i prije pojave pandemije to bila destinacija kvalitetnog, a ne masovnog turizma.

„Svakom gostu poklanja se posebna pažnja, nudi osjećaj sigurnosti, privatnosti i brige. Dodamo li na to čist zrak, nezagađenu prirodu i aktivnosti u manjim grupama ljudi koje se baziraju upravo na prirodi, onda to danas moramo još jasnije ponuditi svim potencijalnim posjetiteljima“, poručuju iz Turističke zajednice Grada Bihaća.

Koncept ove kampanje jeste da se realizira pet promotivnih dvojezičnih videa s kojim se destinacija želi promovirati i zaokružiti  turističku ponudu grada Bihaća i motivirati ljude da posjete Bihać i njegovu okolinu.

  • visitbihac.com / Radio Bihać
  • 14.04.2021 - 11:47

TAGOVI

POVEZANE VIJESTI

POSLJEDNJE VIJESTI

OBAVIJESTI

VIDEO