• 92.3 MHz - 94,7 MHz
  • Petak, 29.03.2024 - 00:08

Turistički vaučeri za odmor u FBiH sada su dostupni na još samo jednoj platformi

Turistički vaučeri u vrijednosti 200 KM građanima Federacije BiH u opticaj su pušteni u ponedjeljak, a zbog ogromne zainteresovanosti, na dvije od tri platforme tih kupona više nema.

Vlada Federacije BiH je krajem mjeseca juna najavila da će putem resornog ministarstva izdvojiti pet miliona KM pomoći turističkom sektoru u BiH.

Jedna od odluka je bila i dodjela turističkih vaučera u vrijednosti od 200 KM građanima koji putem online platforme rezerviraju smještaj. Riječ je o platformama "eKupon", "OdmoriuBiH" i "Citydeal flyfly travel". Vaučere će moći dobiti prvih 10.000 građana koji se prijave, odnosno dok ne bude potrošen planirani novac.

Zbog ogromne zainteresovanosti, samo dan nakon puštanja turističkih vaučera u promet, platforma "OdmoriuBiH" objavila je da su svi kuponi iskorišteni, te da nije moguće izvršiti kupovinu ponuda sa vaučerima.

Također na drugoj od ukupno tri platforme koje su građanima bile dostupne za kupovinu turističkih vaučera, svi kuponi su iskorišteni tako da više nije moguće izvršiti kupovinu ponuda.

"Obavještavamo Vas da su svi raspoloživi kuponi za Turističke Vaučere 2022 na eKupon.ba iskorišteni i da više nije moguće izvršiti kupovinu ponuda koje su uključivale turističke vaučere.U toku jutra ćemo provjeriti sve online transakcije i izvršit ćemo obradu prodatih kupona te ukoliko bude onih koji nisu ispunili uslove iste ćemo pustiti u prodaju. Svakako ćete o tome biti obavješteni", saopćio je tim online platforme "eKupon".

Građanima su od danas vaučeri za odmor u FBiH dostupni samo još na platformi "Citydeal flyfly travel".

  • klix.ba
  • 10.08.2022 - 12:31

TAGOVI

POVEZANE VIJESTI

POSLJEDNJE VIJESTI

OBAVIJESTI

VIDEO