• 92.3 MHz - 94,7 MHz
  • Bihać
    13 °C
  • Nedjelja, 16.05.2021 - 23:37
Radio Bihać | 24 sata dnevno na frekvencijama 92,3 i 94,7 MHZ

U subotu otvaranje novog hipermarketa Belamionixa u Bihaću

Na 1.800 kvadrata preko 30.000 različitih proizvoda

Jedan od vodećih domaćih trgovinskih lanaca koji posluje na našem tržištu kompanija Belamionix iz Brčkog najavljuje, u subutu 14.11.2020 sa početkom od 10 h otvorenje svog novog hipermarketa u Bihaću na adresi Jovana Bijelića bb (bivši hipermarket Neli).

Novi objekat za ovu uspješnu kompaniju je drugi po redu u gradu Bihaću, a ukupno sedmi na području Unsko-Sanskog kantona gdje su od ranije prisutni sa poslovnicama u Cazinu, Bosanskoj Krupi i Bosanskoj Otoci. Sam objekat se prostire na površini od 1.800 m2 prodajnog prostora kojeg čine prizemlje i etažni dio u kojima je zastupljen asortiman sa preko 30.000 različitih artikala roba široke potrošnje.

Pomenuto otvaranje predstavlja novi iskorak na tržištu, a ujedno 80-a poslovnica ove uspješne kompanije, koja je nastavila sa tendencijom širenja mreže maloprodajnih objekata. Pored razvijene mreže maloprodaje koju čine: tržni centri, hipermarketi, supermarketi, restorani i benzinske pumpe, Belamionix posjeduje i razvijenu vlastitu distribuciju na području cijele BiH sa preko 10.000 artikala čiji su direktni uvoznici iz više od 30 zemalja širom svijeta.

Važno za naglasiti je da se radi o kompaniji koja je u 100%-tnom domaćem vlasništvu i sigurno da predstavlja jednu od svijetlih tačaka našeg ekonomskog razvoja. 

Pored Belamionix-a od početka prošle godine sa radom je počela i sestrinska kompanija Belaprom, koja je pored vlastite distribucije u Brčkom pokrenula jednu od najsavremenijih fabrika za proizvodnju filtera za cigarete gdje se većina proizvodnje izvozi na evropsko i svjetsko tržište.

Ono po čemu se Belamionix kao trgovinski lanac razlikuje od konkurencije jeste da pored pristupačnih redovnih cijena i širokog asortimana roba, svakodnevno svojim kupcima nudi veliki broj artikala po znatno sniženim cijenama realizovanim kroz različite promotivne aktivnosti.

Novi Hipermarket Belamionix u Bihaću predstavlja jedan moderan i visoko-sadržajan prodajni prostor koji će svojom ponudom zadovoljiti potrebe svih posjetilaca. Za dan svečanog otvaranja izdvajamo:

- pored redovnih akcija dodatnih preko 400 artikala sniženih i do 30%,

- poklon pakete za prvih 2.000 posjetilaca;

- poklone iznenađenja, kao i dosta drugog zanimljivog sadržaja za sve posjetioce

 

Subota 14.11.2020  novi Belamionix hipermarket u Bihaću.

Dobro nam došli!!!

  • Radio Bihać
  • 12.11.2020 - 09:34
  • 2771

TAGOVI

POVEZANE VIJESTI

POSLJEDNJE VIJESTI

OBAVIJESTI

VIDEO