• 92.3 MHz - 94,7 MHz
  • Petak, 12.04.2024 - 23:49

Uposlenici Radio-Bihaća obilježili 58 godina postojanja i rada ove medijske kuće

Povodom godišnjice ugostili smo brojne prijatelje i partnere

Kolektiv Radio-Bihaća danas obilježava 58 godina postojanja i rada ove najstarije medijske kuće u Unsko-sanskom kantonu.

Inače, Radio-Bihać prvi put se u eteru oglasio 28. marta 1966. godine, tačno u podne. Ponosni smo na viziju tadašnjih osnivača, koji su prije 58 godina u našem gradu postavili temelje novinarstva kroz radio, sedmični list «Krajina» i nešto kasnije TV Bihać. 

Današnji cjelodnevni rođendanski program - u potpunosti je posvećen i prilagođen upravo slušaocima i gledaocima na youtube kanalu i facebook stranici, a sa zadovoljstvom smo ugostili i veliki broj prijatelja, saradnika i partnera.

Gradonačelnik Elvedin Sedić i saradnici danas  su obišli uposlenike, te izrazili poštovanje i zadovoljstvo zbog svega urađenog u proteklih skoro šest decenija.

U posjeti povodom važne godišnjice bili su i predsjedavajući Skupštine Unsko-sanskog kantona Zikrija Duraković, te sekretar Kantonalnog ministarstva obrazovanja Albijana Trnavci. Apostrofirana je dosadašnja međusobna saradnja i podrška, profesionalan i korektan odnos, potencijalne projektne mogućnosti...

Također, danas smo sa zadovoljstvom ugostili i neke od predstavnika naših poslovnih partnera, ali i našu kolegicu iz Radio USK-a Dijanu Begović.

  • Radio Bihać
  • 28.03.2024 - 13:37

TAGOVI

POVEZANE VIJESTI