• 92.3 MHz - 94,7 MHz
  • Bihać
    25 °C
  • Ponedjeljak, 02.08.2021 - 19:28
Radio Bihać | 24 sata dnevno na frekvencijama 92,3 i 94,7 MHZ

USKORO SPOT ZA PJESMU ROKER sa novog albuma No 01 grupe EUPHORIA

Abum No 01 grupe EUPHORIA koji je prije 2 mjeseca objavila izdavačka kuća CROATIA RECORDS  svojevrsna je retrospektiva i pečat dosadašnjeg rada i truda članova grupe koji su ujedno i veliki zaljubljenici u motore i rock ‘n’ roll.  Kako su današnja vremena teška i poprilično nezgodna za ovu vrstu glazbe trudili su se ponuditi kvalitetan materijal koji će svima koji imaju i malo rockerske krvi u sebi probuditi te osjećaje i vratiti ih korijenima.

U protekla dva mjeseca ova žestoka četvorka snimila je i objavila spotove za pjesme Crkni stoko i Ostaviću ruže a ovih dana snimljen je materijal al za još jedan singl i spot sa ovog albuma.  Riječ je o pjesmi Roker za koju muizku i text potpisuje Alen Islamović a aranžman Ado Iftić.

Ova pjesma je svojevrstna životna priča autora koji je svoje srednjoškolske dane satkao u muziku i text za ovu pjesmu. U spotu se pojavljuje i sam autor što dodatno upotpunjuje ovu iskrenu životnu priču.

Spot je radila ekipa koja je bila zadužena i za prethodna dva spota a sniman je nedaleko od Bihaća na lokacijama unutar NP Una.

Spot očekujemo za 15 ak dana kada će premijerno biti emitovan kako putem youtube-a tako i putem malih ekrena u programu tv kuća što će zasigurno obradovati poklonike ove r n r grupe.

  • Radio Bihać
  • 04.06.2020 - 10:16

TAGOVI

POVEZANE VIJESTI