• 92.3 MHz - 94,7 MHz
  • Petak, 12.04.2024 - 22:41

Uživajte Novu godinu u Bihaću!

Doček 2023. sa Tijanom Dapčević

Još uvijek ne znate gdje za Novu godinu? Imamo sjajan prijedlog: Dođite u Bihać!

Pronađite smještaj u jednom od mnogobrojnih ugodnih hotela u našem gradu, smjestite se, istražujte, uživajte u odličnim muzičkim nastupima na bihaćkom zimskom festivalu Winter park, upoznajte lokalne kafiće, restorane, kulturu, sjajne ljude i upišete nove uspomene! Period je ovo u kojem su očaravajuća mjesta uz Unu mirnija, pa s toga ne bi bilo loše posjetiti i Nacionalni park, uhvatiti svježeg vazduha i poetične zimske kadrove Štrbačkog buka ili vodopada u Martin Brodu. Sigurni smo da ove godine u Bihaću možete brzo i neplanski posegnuti za jednim nezaboravnim vikendom. A kada se poželite u potpunosti opustiti i uzeti predah, tu su hoteli sa bazenom, welnessom ili spa.

Turistička zajednica Grada Bihaća i ove godine je organizirala WinterPark u centru grada sa brojnim zabavnim sadržajima. U posljednjim danima ove godine očekuje nas još:

28.12. Mirza Malkoč i bend

29.12. Tamburaški sastav Bedem

30.12. Novogodišnja dječija Nova godine od 12h, Retro bend od 20h

31.12. Doček Nove godine. Warm Up - DJ Emir Mustafić. Koncert: Tijana Dapčević

Provedite novogodišnje praznike u Bihaću. Posjetite i prekrasan zimski festival WinterPark u samom centru grada. Jedinstven ugođaj, fenomelana atmosfera, odmor i zabava za cijelu porodicu.

Dobro nam došli!

  • Radio Bihać
  • 27.12.2022 - 09:32

TAGOVI

POVEZANE VIJESTI