• 92.3 MHz - 94,7 MHz
  • Ponedjeljak, 20.05.2024 - 00:24

16. Međunarodni sajam ekologije – EKOBIS 2018

Privredna komora USK organizira 16. Međunarodni sajam  ekologije – EKOBIS 2018,  koji će se održati u Bihaću od 13. do 15.09.2018. godine.

Više od desetljeća MEĐUNARODNI SAJAM EKOLOGIJE- EKOBIS je najpoznatija i najposjećenija privredna i ekološka manifestacija u široj regiji. Ovaj status EKOBIS održava kreiranjem pozitivnog poslovnog ambijenta, kroz visoke usluge poslovnog umrežavanja izlagača i posjetitelja, ali i organizacijom svih drugih sadržaja i poslovnih događanja prilagođenih potrebama i željama izlagača.

U proteklih 15 godina  na ovom sajmu  se predstavilo više od 3000 izlagača iz 18 zemalja, a sajam  je posjetilo preko 200 000 posjetitelja. Ovim brojkama svakako treba dodati i preko 500 uspješno realiziranih pratećih sadržaja. Osim toga, sva sajamska događanja prate najznačajnije medijske kuće u regiji.

Sve ovo su dobri argumenti da Vas pozovemo da na vrijeme rezervirate Vaš izložbeni prostor, ali i da prijavite aktivnosti vezane za prateće sadržaje (promocije, prezentacije, degustacije, okrugle stolove i ostale sadržaje).

Pratite sve aktivnosti vezane za organizaciju sajma na službenoj stranici sajma www.ekobis.info , kao i na stranici Privredne komore USK www.pkusk.com na kojima možete zatražiti i vaš marketinški prostor, putem kontakata u nastavku

Kontakti:

Adresa:
Trg Maršala Tita b.b.
77000 Bihać
Unsko-sanski kanton
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 37 316-350
Fax: +387 37 316-351
E-mail: pkusk@bih.net.ba

Organizator sajma “EKOBIS” je Privredna komora Unsko-sanskog kantona. Privredna komora Unsko-sanskog kantona (PK USK) je nevladina, neprofitna asocijacija privrede Unsko-sanskog kantona, čiji korijeni se vežu za početak druge polovine dvadesetog stoljeća. Misija Privredne komore USK je promocija i zastupanje interesa svojih članica kod organa vlasti i u procesu približavanja Evropskoj Uniji, te povećanje konkurentske sposobnosti privrede USK u zemlji i inozemstvu.

 

Kao vodeće privredna asocijacija na Unsko-sanskom kantonu, PK USK zastupa interese poslovne zajednice u odnosima sa zakonodavnom i izvršnom vlasti; promovira i povezuje privredu Unsko-sanskog kantona s domaćim i međunarodnim poslovnim okruženjem; potiče poduzetništvo, strana ulaganja, uvođenje standarda kvaliteta i zaštite okoliša; educira i informira članstvo o aktuelnim privrednim kretanjima; te podiže sveukupni nivo spremnosti privrede USK za pristup Evropskoj Uniji.

Način i principi rada u PK USK u potpunosti odgovaraju principima koje se provode od strane privrednih komora u drugim državama regiona i Evropske Unije. Privredna komora USK razvila je suradnju s mnogim komoroma i drugim poslovnim institucijama u širem okruženju. Do danas je PK USK potpisala preko 30 ugovora o suradnji s BiH i Evropskim privrednim komorama.

  • www.pkusk.com
  • 10.09.2018 - 10:56

TAGOVI

POVEZANE VIJESTI