• 92.3 MHz - 94,7 MHz
  • Bihać
    -3 °C
  • Nedjelja, 16.12.2018 - 02:11
Radio Bihać | 24 sata dnevno na frekvencijama 92,3 i 94,7 MHZ

Izgradnja trake za spora vozila na dionici Ripač - Vrtoče i kružnog toka u Kamenici

Najava jave rasprave koju organizira JP Ceste FBiH

JP Ceste Federacije BiH d.o.o. Sarajevo poziva sve zainteresirane subjekte, nevladine organizacije i stanovnike Grada Bihać i naselja koja gravitiraju području namjeravane rekonstrukcije crne tačke, kružni tok Kamenica i području namjeravane izgradnje trake za spora vozila na dionici Ripač – Vrtoče u Bihaću, da uzmu učešće u Javnoj raspravi o Nacrtu plana upravljanja okolišem i društvenim aspektima za projekat rekonstrukcije crne tačke, kružni tok Kamenica u Bihaću i Nacrtu plana upravljanja okolišem i društvenim aspektima za projekat izgradnje trake za spora vozila na dionici Ripač – Vrtoče (M5).

Javna rasprava će se održati u Bihaću, u prostorijama gradske uprave 19.06.2018. godine u 13.00 sati, s ciljem davanja prijedloga i sugestija javnosti i uključivanja relevantnih pitanja u finalnu verziju dokumenata. Dokumenti su izrađeni za potrebu Programa modernizacije magistralnih cesta u FBiH prema politikama kreditora. Nacrti dokumenata mogu se pronaći na službenoj stranici JP Ceste FBiH na sljedećem linku: http://jpcfbih.ba/bs/aktivnosti/modernizacija-magistralnih-cesta/38 i na web stranici Grada Bihać.

Svi zainteresirani subjekti koji nisu u mogućnosti da prisustvuju javnoj raspravi mogu svoje sugestije i komentare dostaviti do 19.06.2018. putem e-mail adrese: pimt@jpcfbih.ba.

 

Dnevni red:

1. Prezentacija Nacrta plana upravljanja okolišem i društvenim aspektima za projekat rekonstrukcije crne tačke, kružni tok Kamenica u Bihaću.

2. Prezentacija Nacrta plana upravljanja okolišem i društvenim aspektima za projekat izgradnje trake za spora vozila na dionici Ripač – Vrtoče (M5).

3. Pitanja, diskusija, odgovori i objašnjenja.

  • Radio Bihać
  • 05.06.2018 - 09:44
  • 1852

TAGOVI

POVEZANE VIJESTI