• 92.3 MHz - 94,7 MHz
  • Petak, 29.03.2024 - 11:34

Hamdija Abdić se osvrnuo na kampanju i pozvao građane da u nedjelju iskoriste svoje biračko pravo

Kandidat Stranke demokratske akcije (SDA) za gradonačelnika Bihaća Hamdija Abdić na današnjoj konferenciji za novinare kratko se osvrnuo na predizbornu kampanju, te pozvao građane da u nedjelju, 5. februara iskoriste svoje biračko pravo.

"Tokom kampanje sam nastojao da razgovaram sa što većim brojem sugrađana, te da zajedno detektujemo probleme, odnosno nađemo rješenja. Želim i bit ću gradonačelnik svih građana Bihaća,  pristupačan svima koji imaju dobru namjeru. Učinit ću sve da se naši gosti i turisti uvijek osjećaju ugodno i lijepo. Imamo dobar tim koji je tokom ovih 14 dana kampanje, mještanima svih naselja i mjesnih zajednica prezentirao detaljnu platformu i zaista nam je drago zbog velikog odaziva na svim sastancima i tribinama. Zbog svega toga uvjeren sam u izbornu pobjedu, a na meni je onda samo da to povjerenje i opravdam", poručio je Abdić.

Predstavnici Gradske organizacije SDA Bihać pozvali su sve građane i na večerašnji završni - centralni predizborni skup u sportskoj sali Tehničkog školskog centra.

  • 03.02.2023 - 12:25

TAGOVI

POVEZANE VIJESTI

POSLJEDNJE VIJESTI

OBAVIJESTI

VIDEO